Roeiwater Utrecht

Alles over het Utrechtse roeien

Oud-wethouder en oud-senator Lintmeijer neemt plaats in Comité van Aanbeveling

Foto: GroenLinks

Drs. Frits Lintmeijer, onder andere oud-wethouder van Utrecht (2010-2014) en oud-senator (2015-2019) voor GroenLinks neem zitting in het Comité van Aanbeveling voor roeiwater in polder Rijnenburg.

Bekend met het Utrechtse is Frits dan ook heel goed, tegenwoordig wonend in Vleuten. Ook met de roeisport heeft Frits via familie goede banden. Bij het Provinciale Statendebat afgelopen voorjaar was hij moderator van de avond, waarbij hij alle kandidaten en de avond in goede banen leidde. De roeiverenigingen zijn dan ook verheugd met zijn aansluiting bij het Comité van Aanbeveling

Frits vervangt Mariëtte Pennarts, oud-gedeputeerde in Utrecht, die na afloop van haar termijn bij de provincie aangaf het stokje over te willen dragen. We willen Mariëtte bij deze dan ook hartelijk bedanken voor haar inzet.

Wil je het hele Comité bekijken? Klik hier!