Roeiwater Utrecht

Alles over het Utrechtse roeien

Het Roeiwaterdebat 2022! #GR2022

Vanwege de aankomende gemeenteraadsverkiezingen organiseren Viking, Triton, Orca en Stichting Watersportbaan Midden-Nederland gezamenlijk een roeiwaterdebat op 21 februari. We hadden dit al aangekondigd op de sociale media van Roeiwater Utrecht, maar na de laatste persconferentie is duidelijk geworden dat het evenement volledig door kan gaan!

CDA, D66, GroenLinks, PvdA, PvdD, Stadsbelang, Student & Starter, VVD en ChristenUnie zullen op deze avond discussiëren over hoe zij de toekomst van het roeien in Utrecht voor zich zien. Het wordt een spetterend debat waarbij ook het publiek betrokken zal worden. De avond ziet er als volgt uit:

Wanneer: maandag 21 februari
Waar: De Driewerf (de kantine van Orca en het Walhalla van Viking), Verlengde Hoogravenseweg 13

Programma:
19:00 uur           Inloop
19:30 uur           Start debat
21:00 uur           Einde debat en de mogelijkheid om onder het genot van een drankje in gesprek te gaan met de kandidaat raadsleden

Wilt u hierbij zijn? Dat kan! Via de aanmeldlink kunt u laten weten dat u er bij bent. Let op: vol = vol. Verder dienen we ons te houden aan de overheidsmaatregelen die op dat moment van kracht zijn. Dat betekent dat we bij binnenkomst uw Coronatoegangsbewijs moeten controleren.

Indien u niet fysiek erbij kunt zijn, is het mogelijk om via de livestream mee te kijken. De link kunt u ontvangen door dit aan te geven op onderstaand aanmeldformulier. U kunt daar ook aangeven dat u later een link wil ontvangen om het debat terug te kijken. De link voor de livestream komt ook online op de sociale media.

We zien u graag aanstaande maandag!

Met roeiende groeten,

URV Viking, A.U.S.R. Orca, U.S.R. Triton en Stichting Watersportbaan Midden-Nederland

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *