Roeiwater Utrecht

Alles over het Utrechtse roeien

Het Grote Rijnenburgdebat

In navolging van het succesvolle Merwedekanaaldebat van de gemeenteraadsverkiezingen van vorig jaar organiseren de drie roeiverenigingen weer een debat. Dit keer in het kader van de Provinciale Staten en Waterschapsverkiezingen. Het thema van het debat is Rijnenburg, de polder in de oksel van A12 en A2, waar afgelopen jaren veel over te doen is geweest. Waar staat de provincie eigenlijk in deze discussie, of waar zou ze moeten staan? En wat is de rol van het waterschap in de aanstaande ontwikkelingen? Deze en meer vragen staan centraal op 6 maart aanstaande.

Het Grote Rijnenburgdebat
6 maart 2019 – 18:30 inloop/19:00 start debat
Roeiaccommodatie de Driewerf, Verlengde Hoogravenseweg 13 Utrecht

Het debat over alle kansen in polder Rijnenburg. Waar willen de Provinciale Staten heen met hun visie op duurzaamheid, groen, water, recreatie en sport? Polder Rijnenburg biedt dé kans voor een nieuwe integrale visie op duurzame gebiedsontwikkeling. Partijen van alle hoeken van het spectrum debatteren mee over de toekomst van Rijnenburg onder leiding van senator en oud-wethouder van Utrecht, Frits Lintmeijer.